به گزارش ميراث‌آريا(chtn) و به نقل از ستاد خبري نخستين همايش کاربرد فناوري اطلاعات و ارتباطات در صنايع دستي، \"سيدجلال حسيني\" نائب رئيس کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي تصريح کرد: برگزاري چنين همايش‌هايي باعث مي‌شود هر چه بيشتر از صنعت ICT استفاده شود.

وي افزود: به‌کارگيري ICT مي‌تواند در حفظ و احيا، آموزش و ارائه راهکارهاي مناسب براي عرضه محصولات صنايع‌دستي نقش مؤثري ايفا کند.

حسيني با اشاره به اينکه فعاليت‌هاي مرتبط با صنايع‌دستي بخشي از هويت فرهنگي جامعه را تشکيل مي‌دهد اظهار داشت: علاوه بر اين صنايع‌دستي از بعد تجاري و بازرگاني بسيار حائز اهميت است.

نائب رئيس کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي افزود: با ورود فناوري اطلاعات در تجارت بين‌المللي ،انقلابي عظيم در اين عرصه رخ داد به اين مفهوم که فعاليت‌هاي بازاريابي در ارتباط با کالاهاي توليدي به شکل گسترده تري به ICT متکي شد.

نماينده مجلس شوراي اسلامي با تأکيد بر اينکه بهره‌گيري از فناوري اطلاعات در حوزه صنايع‌دستي، افزايش فروش در سطح جهاني را به‌دنبال خواهد داشت، اظهار داشت: استفاده از فناوري اطلاعات گامي مؤثر در راستاي توسعه تجارت و بازرگاني است و مي‌تواند زمينه مثبت شدن تراز بازرگاني را به‌دنبال داشته باشد.

اين مقام مسئول افزود: استفاده از فناوري اطلاعات اين امکان را براي ما فراهم مي‌کند تا بتوانيم در دوردست‌ترين نقاط جهان صنايع‌دستي ايران را معرفي و به فروش برسانيم.

حسيني تصريح کرد: اگر بتوانيم از علوم، فنون، تجارب بشري و تکنولوژي‌هاي متفاوت استفاده کنيم در کاهش هزينه‌ها و جلب ذائقه و سليقه مشتري با موفقيت بيشتري روبه‌رو خواهيم‌بود.

وي افزود: در صنايع‌دستي از جهت تيراژ، کاهش قيمت،بسته‌بندي متناسب، الگوهاي متفاوت، تنوع موردنياز و بسياري از امور با اين تکنولوژي‌ها مي‌توانيم از جهت دسترسي، شناسايي مشتري و دستيابي به رقيب، افزايش کيفيت، تنزل قيمت، افزايش سرعت و سهولت دسترسي، هماهنگي و متناسب سازي لازم را انجام‌دهيم.

نماينده مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان کرد: در کنار صنعتگران سنتي بايد اين امکان فراهم شود تا در جهت به روز رساني اطلاعات و توليدات صنايع‌دستي از همه تجربيات و دانش بشري بواسطه اين ابزارها و روش‌ها استفاده کنيم.

114/


انتهای پیام/

کد خبر 138608232